Project Description

Restaurant La Bodega is gevestigd in het altijd zonnige Cala D’or (Mallorca). Cala D’or is een plaats waar jaarlijks veel toeristen komen uit Nederland, Zweden, Duitsland en Engeland. Nick de eigenaar van het restaurant kwam afgelopen zomer met de vraag hoe we La Bodega op een unieke manier in beeld kunnen brengen waarin een aantal punten naar voren moeten komen:

  1. De klanten moeten weten dat ze weer open zijn
  2. Er moeten aan city marketing gedaan worden. Mensen moeten weten dat het restaurant gevestigd is in Cala D’or.
  3. Het restaurant moet subtiel in beeld gebracht worden als herkenning.

Met deze drie punten zijn wij aan de slag gegaan. We kwamen al snel op het idee om drie personeelsleden een masker op te laten doen. Waarom een masker? Dit trekt veel aandacht zowel op de draaidag als in de uiteindelijke versie. Aan het eind van de video doen zij hun masker af en geeft het een herkenning dat dit personeelsleden zijn van La Bodega.

Omdat het een Spaans restaurant is en we met maskers werkte in de video was het niet moeilijk welke maskers we hiervoor gingen gebruiken. We kozen voor de maskers van de populaire Spaanse Serie ‘La Casa de Papel’

De video is enorm positief ontvangen bij de doelgroep van het restaurant. Ze krijgen er dagelijks positieve reacties op. Met als resultaat dat wij met EVS Productions die jaar voor de 5e keer afreizen naar Mallorca om hier weer te schieten.

Wilt u ook een video waarbij u uw bedrijf op een unieke manier in beeld brengt? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Videoweergaven: 36.000
Bereik: 70.000
Interacties: 475