Project Description

Ky Liem is een getalenteerde voetballer die maar 1 doel heeft! Op het allerhoogste niveau actief zijn. Dit doel wilt hij bereiken door een Full scholarship af te dingen in Amerika. Hiervoor moest hij een video aanleveren bij een agency die hem begeleidt om bij een University binnen te komen. We zijn samen met Ky en zijn vader om tafel gaan zitten om wat doelen te stellen.

  1. Mini doc van Max 10 minuten.
  2. Video moet vertaald worden in het Engels.
  3. Moet een Eye catcher zijn waardoor University’s gelijk geïnteresseerd zijn.
  4. Ky zijn kwaliteiten moeten er goed uitspringen.

Met deze 4 punten zijn wij intern aan de slag gegaan. Wij zijn ter inspiratie gaan kijken naar mini docu’s over bekende sporters. Door deze inspiratie hebben wij een mooi plan opgesteld voor Ky.

We wisten door het intakegesprek dat we met Ky en zijn vader hadden dat hij elke dag bij een verschillende organisatie aan zijn kwaliteiten werkt. Zo heeft hij hardlooptraining, techniektraining, krachttraining en uiteraard ze reguliere voetbaltrainingen. We zijn samen met Ky op pad gegaan langs al deze organisaties om hier beelden te schieten waar hij aan het trainen is.

Om de university een beter beeld te geven wie Ky Liem is en zijn kwaliteiten hebben we zijn trainers ook wat in laten spreken. Dit hebben we in de vorm van een interview gedaan.

Zelf zijn we ook met Ky op pad geweest om bij hem een interview af te leggen. Ook hebben we wat beelden geschoten die we kunnen gebruiken tussendoor in de documentaire.

Het resultaat van de video is top! Ky heeft van verschillende university’s de interesse gewekt en is naar Amerika afgereisd om zijn talenten in het echt te laten zien.

Omdat het een video is voor privé doeleinden is het bereik uiteraard minder dan van een bedrijf met een grote doelgroep. Zie hieronder de resultaten.
Wilt je ook een video waarbij jij je talenten in beeld brengt? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Videoweergaven: 2000
Bereik: 3000
Interacties: 50