La Cubanita, Heinde & Ver, Proeflokaal Bregje organiseerde op zondag 25 augustus hun Horeca Heroes Festival. Dit festival werd georganiseerd voor alle werknemers van La Cubanita, Heinde & Ver en Proeflokaal Bregje. Op het Wipe Out terrein in Zoelen kwamen 2500 werknemers bij 1 om te strijden voor de Heroes cup.

EVS Productions was hierbij aanwezig om dit fantastische evenement vast te leggen. La Cubanita, Heinde & Ver, Proeflokaal Bregje zijn al een tijdje opdrachtgevers van EVS Productions. Wij hebben verschillende bedrijfsvideo’s voor hun gemaakt. Zie hieronder het resultaat hiervan.

Wilt u ook een aftermovie van uw bedrijfsfeest? Of wellicht van een festival? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Videoweergaven: 45.000

Bereik: 90.000

Interacties: 1200

We hebben inmiddels al meerdere producties gedraaid met EVS Productions. De meest recente is ontstaan door de Corona-crisis. Hierdoor zijn wij van het ene op het andere moment gestart met het afhalen en bezorgen van onze tapas. Om hier kenbaarheid aan te geven hebben wij door EVS een mooie promo laten maken voor onze social kanalen. De samenwerking hierin was heel fijn. Zowel tijdens de opnames, als later tijdens het bewerken konden we snel schakelen en was er dus ook vlot resultaat.

Super resultaat en een hele fijne samenwerking met EVS Productions. Doordat wij bij Bregje door de corona crisis het concept afhalen en bezorgen zijn opgestart heeft EVS Productions er voor gezorgd dat wij super snel konden schakelen in beeldmateriaal. Echt een aanrader!