La Bodega een restaurant gevestigd in het zonnige Cala D’or, Mallorca we komen hier al een aantal jaar. Dit jaar waren weer met een team van 2 man sterk.

De eerste dagen op Mallorca deden we even rustig aan, even “acclimatiseren” en genieten natuurlijk. Dit was ook voor een reden. Er zou namelijk een zware week voor de boeg staan, een week in Mallorca waar we 4 projecten af moesten ronden.

Aangekomen in Cala d’Or gingen we naar de eigenaar van La Bodega, na een warm welkom konden we eigenlijk gelijk van start.

Het doel van de video voor La Bodega was de afsluiting van het seizoen. Een seizoen waar ze hebben genoten van het team en van de mensen die bij het restaurant hebben gezeten. Een mooie flashback op het jaar en de tijd van het restaurant.

De heerlijke geuren vanuit de keuken en van de gerechten zorgde bij ons voor een honger naar prachtige beelden en tapas. De draaidagen liepen soepel en zorgde voor een goede sfeer binnen het team en de staff van het restaurant.

Dat iedereen het naar zijn zin had en dat we een klik met de staff van het restaurant hadden is mooi terug te zien in onze video. Ben jij dus benieuwd naar deze video? Check hem dan snel!