De gezelligste periode van het jaar is aangebroken… kerst! Helaas is het dit jaar anders dan normaal, maar gelukkig kunnen we nog net zo goed genieten van de heerlijke gerechten van @ditisbrut en @restaurantdecrimp. Dit jaar zijn de gerechten af te halen en hier hebben we een sfeervolle promo voor gemaakt!

Restaurant de Crimp

De Crimp is een Frans georiënteerd restaurant gevestigd in Dordrecht. Het pand aan de Visstraat is al 400 jaar een icoon van de stad. Het monument “de Crimpert Salm” uit 1608 is een echte blikvanger voor het restaurant, waar het ook zijn naam aan te danken heeft. In 2018 heeft het restaurant een grote renovatie gehad. De nu modern, huiselijke sfeer is een perfecte combinatie tussen modern en klassiek. Die lijn trekken we door naar ons menu. Klassieke gerechten in een nieuw jasje.

Het ervaren team heeft plezier en passie voor het vak en hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom werken we samen met de beste leveranciers uit onze omgeving.

Brut Food & Wine Bar

Brut Food & Wine Bar is jouw brute bestemming voor wine & food. Je vindt ons in het centrum van de oudste stad van Holland, Dordrecht. Brut is ontstaan uit een grote passie voor wijn. We nemen je graag mee op reis over de hele wereld. Zo nemen we je zowel mee naar de klassieke oude wereld als de verrassende nieuwe wereld. Een bezoek aan onze Wine Bar is een beleving waarbij we je kennis laten maken met de ‘’Brut feeling’’. Geniet van onze huiselijke sfeer, gastvrijheid en mooie stadstuin.