Diferent een restaurant gevestigd in het zonnige Cala D’or, Mallorca we komen hier al een aantal jaar. Dit jaar waren weer met een team van 2 man sterk.

De eerste dagen op Mallorca deden we even rustig aan, even “acclimatiseren” en genieten natuurlijk. Dit was ook voor een reden. Er zou namelijk een zware week voor de boeg staan, een week in Mallorca waar we 4 projecten af moesten ronden.

Diferent een restaurant met een wereldwijde keuken gooide het dit jaar over een andere boeg. Een beach clean-up stond op het programma, super vroeg ons bed uit om naar een strand te gaan op Mallorca. Een super mooi strand maar we kwamen nog niet eens het strand op en je zag het plastic al liggen.

Hoe de staff van het restaurant als een team te werk ging was een mooi aanzien. Een hecht team wat versteld stond van wat er allemaal te vinden viel op het strand. Het doel van de video was dan ook om te laten zien wat Diferent samen met natuurorganisatie Save Our Seas allemaal vond op het strand.

Voor ons ook een dag om bij stil te staan, de hoeveelheid rommel in combinatie met de rommel zorgde voor mooie beelden met een droevige inhoud.

De video is er een waar we trots op zijn, zelf zijn we namelijk ook flink wakker geschud. Kijk de video hier onder!