Quote van een klant

“Super resultaat en een hele fijne samenwerking met EvS Productions. Doordat wij bij Bregje door de corona crisis het concept afhalen en bezorgen zijn opgestart heeft EvS Productions er voor gezorgd dat wij super snel konden schakelen in beeldmateriaal. Echt een aanrader! – vivian Swart”

Proeflokaal Bregje staat voor lekker én betaalbaar eten. De heerlijkste gerechten, met zorg samengesteld en vergezeld door een brede selectie bieren en wijnen. Alles voor een goede prijs. EVS Productions produceert verschillende soorten video’s. Deze video’s plaatst Proeflokaal Bregje op hun social media kanalen.

Het verhaal achter evs productions

Evs zet uw idee om in beeld!

EVS Productions is een videoproductie bedrijf wat op een professionele manier video’s met hoge kwaliteit maakt. Met een ervaren team staat EVS Productions klaar voor u om uw bedrijf te ondersteunen en te begeleiden middels de video’s, foto’s en social media posts die zij kunnen produceren. Gevestigd in Rotterdam en net zo flexibel en effectief als de stad zelf. Staat EVS Productions altijd voor uw bedrijf klaar.

EVS Productions is opgericht in 2016 als EVS Events door Erik van Schanke en zijn compagnon. Naar loop van tijd is de naam EVS Events veranderd naar EVS Productions omdat er geen link werd gelegd met de videoproductie. Erik van Schanke is alleen verder gegaan met EVS Productions

Bekijk onze cases

Eigenaar & Managing Director
Mijn naam is Erik van Schanke, een geboren en trotse Rotterdammer.
De taak die ik uitvoer binnen EVS Productions is als volgt. Ik hou me bezig met het proces, productie, content creatie en het contact met de klant.

Erik van Schanke, EVS PRODUCTIONS
0
uur video
0
tevreden klanten
0
enthousiaste medewerkers

Quote van een klant

“We zullen de volgende keer zeker weer een beroep doen op het team van evs productions.”

EVS Productions filmde voor ons het jaarlijkse lente evenement. Helaas viel het weer de eerste dag tegen, wat de video niet ten goede zou komen. Gelukkig werd er snel een oplossing aangedragen door de filmmakers. De afwisseling van binnen en buiten filmen was geen enkel probleem en het resultaat zien we dan ook terug in de aftermovie. Het algehele contact verliep buitengewoon voorspoedig. We zullen de volgende keer zeker weer een beroep doen op het team van EVS Productions.

Meer weten? Vraag een gesprek aan!

Vraag eens een gesprek aan!

Kom in contact met evs productions

Wil je meer weten over ons videoproductiebedrijf? Kom dan eens met ons in contact!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Merkbeleving

Creëer eenheid tussen de media uitingen,
herkenbaarheid en identiteit.

Groei

Voorzie in alle organisatiebehoeften
en sluit aan bij de behoefte in de markt.

Klantgericht

Signaleren en inspelen op de wensen en behoeften van de klant