videoproductie

Het verhaal achter evs productions

Evs zet uw idee om in beeld!

EVS Productions is een videoproductie bedrijf wat op een professionele manier video’s met hoge kwaliteit maakt. Met een ervaren team staat EVS Productions klaar voor u om uw bedrijf te ondersteunen en te begeleiden middels de video’s, foto’s en social media posts die zij kunnen produceren. Gevestigd in Alblasserdam en staat EVS Productions altijd voor uw bedrijf klaar.

EVS Productions is opgericht in 2016 als EVS Events door Erik van Schanke. Naar loop van tijd is de naam EVS Events veranderd naar EVS Productions omdat er geen link werd gelegd met de videoproductie.

Quote van een klant

“We zullen de volgende keer zeker weer een beroep doen op het team van evs productions.”

EVS Productions filmde voor ons het jaarlijkse lente evenement. Helaas viel het weer de eerste dag tegen, wat de video niet ten goede zou komen. Gelukkig werd er snel een oplossing aangedragen door de filmmakers. De afwisseling van binnen en buiten filmen was geen enkel probleem en het resultaat zien we dan ook terug in de aftermovie. Het algehele contact verliep buitengewoon voorspoedig. We zullen de volgende keer zeker weer een beroep doen op het team van EVS Productions.

Vraag eens een gesprek aan!

Kom in contact met evs productions

Wil je meer weten over ons videoproductiebedrijf? Kom dan eens met ons in contact!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Merkbeleving

Creëer eenheid tussen de media uitingen,
herkenbaarheid en identiteit.

Groei

Voorzie in alle organisatiebehoeften
en sluit aan bij de behoefte in de markt.

Klantgericht

Signaleren en inspelen op de wensen en behoeften van de klant