Video Marketing

“Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell.”

In de hedendaagse samenleving is het essentieel om aan onlinebranding te doen. Consumenten besteden over het algemeen veel tijd aan het surfen op websites en andere online platformen.

Videomarketing stelt u instaat om op een effectieve manier traffic naar uw website te genereren. Het aanbieden van content die het bedrijf weerspiegelt en typeert, creëert binding en versterkt het imago. Met het aanbieden van videomateriaal is het eenvoudiger om doelgroepen te informeren, inspireren en structureel te binden.

EVS Productions zal u in dit gehele proces ondersteunen en begeleiden. Wij verzorgen het gehele plaatje tijdens het proces, van het schieten van een professionele video tot het bedenken van originele content. Daarnaast zorgt onze social media expertise voor nog betere en doelgerichtere resultaten bij het delen van content via populaire onlinekanalen. Samen met onze professionals wordt een bijpassend traject uitgestippeld waarin de samenwerking wordt geoptimaliseerd.

Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, onduidelijkheden weg te nemen en verder te inventariseren. Hier wordt de basis gelegd van een succesvolle, langdurige samenwerking.

video

Zakelijk

Bent u op zoek naar een professionele video voor uw bedrijf? Dan kunnen wij u hierbij helpen. Wij maken meerdere soorten producties: van brandingvideo’s voor uw website tot aan instructievideo’s over uw product. Van te voren brengen wij uw wensen in kaart en zorgen voor een passend voorstel. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? We horen graag van u!

Neem contact met ons op!

video

Prive

Terugkijken op de mooiste momenten uit uw leven. Wie doet dat nou niet graag? Een bruiloft of andere speciale gelegenheden zijn immers bijzondere momenten. Maar ook minder feestelijke momenten kunnen mooi zijn om vast te leggen. U kunt dan denken aan een uitvaartvideo. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op!

“Diverse videos en beeldmateriaal door Evs Productions laten produceren, gedurende 6 jaar. Evs levert een totaal concept, begin tot eind, plan van aanpak vooraf, creatieve proces en editing. Evs is een jong en innovatief bedrijf, creatief en fris, maar met de juiste ervaring. Evs is veel meer als alleen videos. Marketing, teksten en overal meedenkend, en scherp up to date. Evs werkt met de nieuwste technieken en programma’s waardoor je verzekerd bent van het beste resultaat.
– Björn van der Toon, Restaurant Diferent Mallorca”

Merkbeleving

Creëer eenheid tussen de media uitingen,
herkenbaarheid en identiteit.

Groei

Voorzie in alle organisatiebehoeften
en sluit aan bij de behoefte in de markt.

Klantgericht

Signaleren en inspelen op de wensen en behoeften van de klant