Video Marketing

“Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell.”

In de hedendaagse samenleving is het essentieel om aan onlinebranding te doen. Consumenten besteden over het algemeen veel tijd aan het surfen op websites en andere online platformen.

Videomarketing stelt u instaat om op een effectieve manier traffic naar uw website te genereren. Het aanbieden van content die het bedrijf weerspiegelt en typeert, creëert binding en versterkt het imago. Met het aanbieden van videomateriaal is het eenvoudiger om doelgroepen te informeren, inspireren en structureel te binden.

EVS Productions zal u in dit gehele proces ondersteunen en begeleiden. Wij verzorgen het gehele plaatje tijdens het proces, van het schieten van een professionele video tot het bedenken van originele content. Daarnaast zorgt onze social media expertise voor nog betere en doelgerichtere resultaten bij het delen van content via populaire onlinekanalen. Samen met onze professionals wordt een bijpassend traject uitgestippeld waarin de samenwerking wordt geoptimaliseerd.

Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, onduidelijkheden weg te nemen en verder te inventariseren. Hier wordt de basis gelegd van een succesvolle, langdurige samenwerking.

Pakket

Single video

Een video heeft veel toegevoegde waarde. Wij bieden u de mogelijkheid om een eigen twist indeling voor te stellen, waar wij vervolgens het concept op afstemmen. Een op maat gemaakte video, die de bedrijfsidentiteit weerspiegelt, kan op diverse manieren geproduceerd worden. Voor een single video bieden wij de volgende pakketten aan. Via een inventarisatie en offerte wordt de definitieve prijs hiervan bepaald.

In contact komen voor Single Video

Pakket

Campagne

Wil u gebruik maken van een uitgebreider portfolio? Uiteraard kunnen wij u ontlasten en in het produceren en uitwerken van meerdere video’s. Via een inventarisatie en offerte wordt de definitieve prijs hiervan bepaald.

In contact komen voor Campagne

“Diverse videos en beeldmateriaal door Evs Productions laten produceren, gedurende 6 jaar. Evs levert een totaal concept, begin tot eind, plan van aanpak vooraf, creatieve proces en editing. Evs is een jong en innovatief bedrijf, creatief en fris, maar met de juiste ervaring. Evs is veel meer als alleen videos. Marketing, teksten en overal meedenkend, en scherp up to date. Evs werkt met de nieuwste technieken en programma’s waardoor je verzekerd bent van het beste resultaat.
– Björn van der Toon, Restaurant Diferent Mallorca”

Zonder content…
Geen marketing. 

De meeste organisaties hebben begrepen dat content marketing in deze digitale wereld noodzakelijk is. Echter zonder plan zal het een hele uitdaging worden om de gewenste marketing resultaten te bereiken. Met een juiste strategie werk je naar eenheid, herkenbaarheid en bereik je de gewenste doelgroepen. Daarom hebben wij in samenwerking met Emoion een mooi pakket samengesteld om u hierbij te ondersteunen. Met dit ”Magic” pakket vanaf €4250,- exclusief BTW zijn wij in staat om voor u de noodzakelijke video’s, foto’s en social media te verzorgen.

Magic Pakket

  • 1 video van 15 seconden
  • 1 video van 1 minuut
  • 1 video van max 3 minuten
  • Meer dan 150 foto’s
  • Een intake en social media plan
  • Posten wij de video en foto content 1 jaar lang 1x per week.

Laat u vrijblijvend inspireren en neem vandaag nog contact met ons op!

video

Zakelijk

Beeldmaterialen kunnen uitstekend worden ingezet voor commerciële doeleinden. Door middel van grafische beelden krijgt de consument een nog beter beeld bij het bedrijf, de dienst en/of het product. Daarnaast is deze vorm van reclame makkelijk te delen via allerlei kanalen en vergroot het de naamsbekendheid.

Lees verder

video

privé

Het vastleggen van bijzondere momenten als een bruiloft is vanzelfsprekend een must. Door onze professionele werkwijze kunt u over enkele jaren met veel plezier terugkijken naar een gebeurtenis die op een professionele manier is vastgelegd.

Lees verder

video

Instructievideo’s

Heeft u een video nodig waarin er instructies worden gegeven over een product, dienst of een ander gebruiksvoorwerp? Wij helpen u graag verder met een instructievideo op maat. Heel handig om complexe zaken te vereenvoudigen.

Lees verder

Merkbeleving

Creëer eenheid tussen de media uitingen,
herkenbaarheid en identiteit.

Groei

Voorzie in alle organisatiebehoeften
en sluit aan bij de behoefte in de markt.

Klantgericht

Signaleren en inspelen op de wensen en behoeften van de klant